Kemalasan Atau Penat?

Hi Mummy, Normal Ke Masa Pregnant Ni Rasa Malas Je. Kadang3 Sampai Paksa Diri Utk Buat Kerja Rumah. Tiap Hari Mesti Nak Tidur Siang. Huhu

11 Các câu trả lời

Samalah saya sis..xpayah ckp lah mula2 prgy..mual alahan tu ok lah lagi..skrg dh 14wks pun tahap malas tu masih terbawa²..saya boleh kira masak 3 kli je masa prggy ni..semua tapau je..aduhaiii..rasa down gile....

4y trước

Samalah. Semua bnda suami buat kt uma ni. Rsa bslh kdg2. Tp syok jgk. Bia dia bljr 😂

entah la. sy sblm pregnant suka ke dapo baking la masak la. start pregnant dh langsung tak membaking lg. takda mood. masak pun sama. masak pun sbb fikir husband

4y trước

Sy msk pun x blh. Lemau ke mlas tah 😂

jenis saya klu bdan lemau..saya paksa buat keje..tp skjap2 je..bselang dgn baring..smbil bring smbil main hp..klu dah xpnat sgt..saya smbung buat keje.

Sye sejak pregnant ni... kdang2 dtg rajin tu jalan la jgk keje.. tp selalu xsempat siap keje tu.. sbb selalu jd sesak nafas je.. huhu

Normal. Exchange hormone.. Layan kn jew

ianya normal..just njoy ur pregnancy

Saya malas kini dulu selamanya

normal sis.. perubahan hormon

Hormon..

normal