35 weeks makin malas nak bergerak

Rasa nak tidur je.nk buat kerja rumah semua jadi malas..mak bising2 da tapi da ngantuk tidur je la..

7 Các câu trả lời

Aik, biasa mak mak bising awal trimester je. Saya masuk 35w dah dpt habit baru. Nap selepas makan breakfast 🤣 sebab malam kemain susah tidur melayan perut sakit mcm senggugut.

sama sy..skrg 36weeks..asyik nak tdo je..buat keje sikit je dah penat..klu siang pantang ddk menyandar @ baring kompom tetido😁..

Saya 35w lepas makan mata auto nak lelap.. Mlm2 jadi panda pusing sana pusing sini cari posisi selesa tidur huhu

2y trước

samalah .terkebil² xleh tdo

Tidur je... kalau sape yg bising, ckp awak kuat tido, awak ajak je diaorg tido skali. Tido beramai ramai.. hihihi

Biasa lah tu mummy. Sebab kita perut dah besar kan? Sabar je. Tahan je bila mak bebel

samalah kita makin dekat due makin malas nak berdiri lama2 sakit pinggang rasa ..

Ehhh, ingat saya jer 🤭 baru tanyakan soalan yang sama. Nak buat mcm mana ek?