Barang2 Baby

Slmt petang smua..blh bg senarai brg2 wajib baby n mmy utk dbawa ke hosp...

2 Các câu trả lời

Bawa set pakaian baby lengkap sarung tangan,sarung kaki.bedung bayi,tisu basah,pampers. Utk ibu bawa siap2 pakaian utk bila kluar Dari hospital.bawa baju sehelai n Kain batik sehelai.bawa makanan cth biskut n Milo/susu ke,utk bekalan Masa lapar.saya dulu bawa siap2 maknan n cwan sndiri dengan air panas sndiri.nak tunggu Masa mkan kt hospital memang xlah.cept lapar plak.hospitaal bagi makan ikiut jdual dorang

Aku bawa beg balik kpg tapi cuma pakai....diaper..wipes..miten booties swaddle..baju baby balik..baju mami balik.. masa tu belum beli topi so please bawa topi..bawa juga botol air dan sudu garfu.. lipstick kalau nal dan juga maternity pad..sesetengah hospital akan suruh kita bayar balik maternity pad

5y trước

U are welcome