Bajet & Barang2 Persediaan Menyambut Si Comel

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera.. Bagi mommies yg tgh pening nk beli brg apa utk keperluan si comel dan apa perlu dibuat utk persediaan kelahiran, sy dgn bermurah hati telah buat list brg2 utk pembelian brg2 baby mengikut bajet anda dan senarai checklist brg2 persediaan ke hospital ( terpulang samada anda nk ikut dlm list atau tak ). Jika mommies berminat nk dptkn soft copy berkaitan, boleh tinggalkan email anda dan sy akan email kpd anda.. semua list berkenaan sy buat dlm bentuk word so mommies boleh edit ikut kemampuan anda..

Bajet & Barang2 Persediaan Menyambut Si Comel
1636 Các câu trả lời

Assalamualaikum dan Salam sejahtera kpd tuan2 & puan2.. 1. Saya telah emailkan segala checklist dan sy click button upvote tanda sy dh emailkn kpd anda so check di email masing2.. 2. Bg yg mohon approved melalui Google Drive, sy dh approved utk nk akses ke acc Google Drive sy.. Bagi yg nk checklist berkenaan, anda bleh klik dekat link yg sy tinggalkn di komen dan tunggu approved Dr sy. 3. Sy memohon maaf jika sy terlambt send email atau approved akses sbb sy sgt sibuk dan Cuba sedaya upaya utk bg yg terbaik.. 4. Akhir kata, semoga checklist berkenaan dpt membantu anda dan sy sgt2 happy anda dpt menggunakannya..

5y trước

Terima kasih

Assalamualaikum dan Salam sejahtera.. Sy telah email list berkenaan kpd tuan/puan. Maaf jika sy terlambat membalasnya. Sila check di email masing2 dan pada yg dah di email, sy dh click upvote tanda sy dh email kepada anda. Jika tuan/puan x dapat, please tinggalkn email semula takut sy yg tersalah taip atau anda tersalah taip.. Semoga list berkenaan dpt memberi manfaat kpd anda dan sy memohon maaf andai list berkenan tidak memuaskan hati anda..

Sy dh emailkn kepd tuan/puan so check email masing2 ya...sy dh click tanda upvote utk yg dh email..bg yg x dpt juga maybe disebabkn salah ejaan email atau saya yg salah eja..please tinggalkn komen kalau Ada masalah berkaitan..sy nk Ucapkan Terima kasih kerana berminat dgn list sy yg x seberapa ni tp boleh la utk panduan mommies semua..semoga anda semua dipermudahkan segala urusan bersalin nanti... 😘😘😘

Telah sy email list berkenaan ke email puan2 semua..so sila check ya..yg Mana dh email, sy click upvote tanda dh email...jika x dpt please inform sy semula takut anda bg email salah ejaan atau sy yg salah ejaan... kepada yg reply sy ucapkn Terima kasih..semoga anda semua dipermudhkn segala urusan bersalin..bg Komen yg br masuk, nanti sy reply email anda ya. Diharap bersabar

4t trước

Salam puan , blh email kn sy juga? [email protected] . Terima ksh. Moga Allah permudahkn segala urusan puan skluarga amin2

Buat persediaan utk hospital 1 pempers 2 kain lampin lebih pon x pe 3 baju baby wrna putih dlu pon x pe x kisah panjang ke pendek lebih pon x pe 4 tuala utk baby 5 tuala wanita yg bertali lebuh pon x pe 6 jgn lupa buku merah tu penting sgt. 7 baju utk lepas bersalin. 8 kain batik 9 stokin 10 mandian baby. Bwk yg itu saja kat hospital.

Assalamualaikum Dan Salam sejahtera.. Sorry sy x dpt membalas email tuan/puan dgn segera to kt bawah ni sy ada tinggalkn link list yg sy buat ni so do jemput tgk ya..semua ada 3 link bermaksd 3 Komen ya... 1) https://drive.google.com/file/d/0B8h-NVTUZzV4MFFVVUx2S2UzTVRhMmVaaXhPcERZOW1OMDYw/view?usp=drivesdk

5y trước

Tak bleh access, email sy [email protected]

Assalamualaikum dan Salam sejahtera Sy ingin memohon ampun Dan maaf kerana x dpt reply email tuan/puan buat ms sekarang sebab sy dh selamat melahirkan anak pd 30/11 hrtu. In sya Allah jika ada kelapangan sy akan cuba reply email tuan/puan walaupun lambat.. 🙏🙏🙏🙏

Rituh gigih g kdai bby cari brg2 smue.. sbb brg lama smue dah bg org.. yg no 4 nih dpt lah pkai smue baru.. huhu tp suami tgk2 kt Lazada n shopee hrge lg demam.. nyesal lah tuh sye ajk g kdai bby.. pdan muka dia.. 😂😂😅😆

5y trước

Kalau ikut beli online murah lg kn..tp sesetgh org dia nk qasa material Kain ka apa ka sbb dia dpt tgk dpn mata..tp tu la beli kt kedai sbb harga kos len yg dia perlu masukkn..tu jd mahal

Wa'alaikumussalam wbt, puan sy nak juga 🥰 .. Ini email sy : [email protected] .. Terima kasih banyak ya puan, semoga Allah permudahkan segala urusan dunia akhirat puan sekeluarga kembali, Allahumma Aamiin ❤️🌹

Saya juga ada share list keperluan si comel, apa pun semuanya bergantung pada keperluan masing-masing😊 Berminat boleh visit blog saya 👇🏻 https://simplynoorul.com/pregnancy-diary-list-keperluan-baby-newborn/