brang2 keperluan baby

Salam mommy..blh x mommy share senarai brg kprluan baby..n cara cmne mommy beli brg2..sy dh 28w3d..

2 Các câu trả lời

Saya beli barang untuk masuk hospital dlu. Baju set Mitten&booties Barut Kain Lampin Pampers Topi Keperluan mak2 nk masuk spital skali, mak nenek jamu x beli dlu. Sebab x tahu bersalinnya mcm mana. Tu yg saya buat skrg ni. Beli sikit2. Jadi x rasa pitam sgt bila klua duit. Mcm sya setiap kli g kedai mmg akan selit sikit2 brang baby.

5y trước

Xde brand pon. Newborn xpyh beli yg brand mahal2. Sebab baby pakai kejap je. Kain ok. Lembut x panas. Bli baju lobang2 skali.

Ni senarai brg tuk new born yg sy ada....hrp dpt mmbntu sis 😉✌...ttg bli tu...emm..ada bli dkt expo bby..ada bli by online dkt shopee 😉😂✌..n ada juge bli time wholesale jualan gudang... Yg tu ms bli [email protected] bby .tab mndi n kaber tab mndi dkt sweet cherry dgn pureen borg bju bby😂😂✌

5y trước

Most wlcme 😉yg tu sy xsure ...emm tp mcm sy...sy bli carseat@bby rocker jnis sweet cherry... Yg blh 2 in 1 combine dgn stroller.. its depend pd sis sbnrnye stroller ni...depend pd budget juge n jnis...😉mcm sy bli ikut budget yg sy ada.. kalau tgk yg bgus slalu org bli dkt mothercare mimosa globetrotter tu adala hrga dlm 1k n above kut cmtula .tgk dkt online..mcm sy ritu pn bli ms jualan gudang dpt murah sikit 😉✌ ... . .