New MOm?

Sllu krem perut .. Ngt sakit nak period .. Tpi period trlambt .. Sekli cek , kluar gini .. My first babyy .. Semoga sihatt ..??

New MOm?
38 Các câu trả lời

Sama macam sy..krem perut sakit sgt mcm senggugut...delay period 4 hari...puting rse sakit xboleh sentuh😅😅...cek naik double.. alhamdulillah skg dh 36w++

Tahniah 🥰 Macam saya dulu pun rasa sakit period pain. Sekali check UPT +ve

Tahniah sis..jaga diri n baby elok2..boleh dah minum sus anmum materna tuu

Tahniah sis.. Semoga baby sentiasa sihat.. Doa kan sya jgk.

tahniahhhh♥️♥️♥️semoga kandungan selalu sihat💕💕💕💕

Tahniah aia , doakan saya jugakk 😍

Alhamdulilah taniah² jga diri baek² ye sis 😊

Alhamdulillah tahniah awk ..nti blh la buat buku

Congratulations

Tahniah sis.. Doakan saya juga