Krem perut

#ingintahu normal ke 12wks pndai krem perut? mcm ada somethng nak kluar tpi x pn😁 tq just nak tahu ada tak yg mcm saya ni.. dn apa perlu buat perlu jumpa dktr ke? semoga semuanya dipermudahkan🤲🏻

2 Các câu trả lời

normal ja kalau mild cramp sis. as long as no bleeding. sbb rahim tgh mngembang utk tumbesaran baby. so no worries ok. tp kalau sis rsa cramp teruk xdpt tahan or ada bleeding cepat² jumpa doktr ok.. smoga dpermudahkn🌷

Saya pun 12w juga kadang malam rasa juga mild cramp tp kjp je la pastu ok dah..

1y trước

Rahim nak mengembang kot.. slagi xde bleeding xde spotting takyah risau .