First baby

Saja nak share mom ada tk pengalaman mcm ni kluar darah.mengandung 4w dh 4kali check positi hamill sampai sekarang kluar darah nak masuk3 hri tpi dh tak banyk kluar darah🥲 mcm period

First baby
5 Các câu trả lời

sebaiknya pergi klinik utk cek.. Sy agk trauma jika mcm ni.. sbb pernah alaminya.. semoga semuanya baik² ye sis..

mcm mna sis, Masih bleeding ke? mcm Sy cmni juga .. 3 Hari bleeding... doc scan tp xnmpk...

Mcm mna keadaan awk skrg ? Dh cek klinik ke ? Doc ckp apa ?

g klinik sis..risau la

pergi klinik dan check

12mo trước

Saya check td ptg negative dh🥲time masi ada darah keluar saya check