period

Hai mom... Nak tnya... Period 4 hari tespack negative.. Pas tuu.. Bbrpa hari kmudian period ?tpi x mcm biasa... 3 hari kluar darah wrna cklat... Darah x kluar mcm biasa period...knp yerr mom??? Blh share pengalaman.. Siapa pernah??

3 Các câu trả lời

Tapi masa saya mula mula preg dulu, tu tanda awal nak melekat. Makan folic asid jangan lupe sis.

5y trước

Tpi tk ada tnda2 yg nak muntah apa smua tuu sis...

Upt kalau nak test dalam 1seminggu lebih camtu nak confirm kan preg atau tak.

5y trước

Tpi kan sis... First day period tuu.. Merah cair... Pas tuu hari ni.. Coklat

hormon awak mungkin. ada cramp perut tak?

5y trước

First tuu ada lah.. Pas tuu xda dah