Perut krem

Slmt ptg , sya skrg 5 minggu .last period 7.01 .2023 . Normal ke sakit perut dan krem?

5 Các câu trả lời

hi sis kite sama due jugak..Saya ni pulak setiap mlm akn rasa cramp..Siang ok ja..Tpi cramp light2 saje..Mual xpyh ckp la bgun pagi terus rasa..Ptg kadang2 muntah..Ikut aap nk msuk 6weeks..Time saya test UPT period blom delay pun,test Samar..Lepas tu xtest da..Anyway sis jgn lupa mkn folic acid,jaga pemakanan ye

1y trước

mkn acid folic sebaik awk dpt tahu awk pregnant..minggu ke 6 baby saraf tunjang terbentuk..klau kite mkn folic acid bole elakkn kecacatan pd bayi..Beli di Farmasi shj

Sakit perut/krem normal sbb proses nk2 jadi.Tapi klau dh smpai bledding/spotting,itu yg tak normal.

Hii awak , kita sama due. UPT awak terang ke masa positif?

1y trước

Seronoknya , sy masih samar samar. Doakan sy ada rezeki nak pregnant ya 🙏

Kite same month.upt sy terang da start mual ke

1y trước

Same dekat sngt kadang xde alahan langsung kdng sy jd paraniod sngt risauu ade ke xtpi scan da nmpak kantung minggu depan bru nk dengar heartbeat lps to nk bukak buku pink.moga dipermudahkn semua urusan kite

normal sis