susu anmum

Siapa sini ada pengalaman minum susu anmum?betul ka baby dlm perut cepat besar klu minum susu anmum..and apa susu yg bgus d minum utk ibu mengandung..bole suggest x

34 Các câu trả lời

sy Minum susu full milk cream je

Minum 1 sudu ok tpi jarang larr

Frisomum gold..😂😂✌

Sy xmnum Anmum sbb bg sy ssu tu mnis gila. Pkar pmkanan yg sy jmpe hr tu ckp sbnrnye ssu tpung pttnye rsa twar n klo rse mnis tu mknenye die bnyk kndungan gula. Lgpn mse mngndung ni xsmstinye kne mnum ssu khas yg utk mngndung tu. Ssu tpung biasa pn bleh sbb yg pnting klsium dr ssu tpung yg ibu mnum tu yg dprlukan utk prtumbuhan tulang n gg bby dlm kndungan.

5y trước

A'a..btul tu. Rse lemak2 je kn..sdp

ikut pada org jugr

susu rendah gula

Try enfamama

Sy mnum susu anmum berat naik 4kg trus bahahaha 😆

Enfamama

Susu kambing lazz sedap..