susu anmum

Siapa sini ada pengalaman minum susu anmum?betul ka baby dlm perut cepat besar klu minum susu anmum..and apa susu yg bgus d minum utk ibu mengandung..bole suggest x

34 Các câu trả lời

Better minum susu kambing dlu akk sy preggy baby first dia amalkn susu kambing high goat jerr...alhamdulillah anak buah lahir xde kuning 😉 and now sy pun amalkn...hehe

3y trước

sya dlu min hi goat jgk..anak lahir ada kuning jgk

I have no problem dengan anmum, throughout pregnancy gain 8 kg, baby keluar 3.1 kg 😊

Mase ank 1st sy minum susu anmum.. berat baby mase kluar 3.36..Alhamdulillah.. xde kne kencing manis... mengandung kali kedua ni mmg minum anmum..

Doc & nurse galakkan amik susu segar low fat sis. Cz susu tepung banyak gula. ☺