Susu

Betul ke kalau minum susu anmum waktu pregnant, baby cepat besar?

4 Các câu trả lời

Bkn bby tp ibunya yunk..sy naik 5kg dlm msa sebulan saja..kna mrh ng doc tau😭 susu meterna utk ibu yg ada alahan teruk xde selera mkn..lg 1 klo gula tinggi pn menyebabkn bby besar cm sy ni bru 5bulan tp perut mcm 8bulan 😂

Susu penting utk kekalkan kalsium dlm bdn kita. Sbb nanti baby sedut, kdg2 mommy boleh gugur rambut,sakit gigi, sakit tulang dll.

Bukan ssu yg sbbkan baby bsar. Tp kndungan gula yg tggi dlm ssu yg bt bby bsar.

Ibu pun cepat membesar😅