pantang selepas gugur

Siapa ada pengalaman mcm sy ? Hri ni dah masuk hari y ke4 berpantang gugur tanpa cuci .. doc tarik janin keluar sbb bleeding n cramp perut .. Dah masuk hari ke 4 bpntang any suggestion tak utk hilang kan sakit bhagian rahim ? " rahim nak mngecut" Kadang2 sakit smpai menangis tak tahan .. lpas bertungku baru la reda skjap ..

2 Các câu trả lời

Kesian .moga cpt sbuh.. Masih skit ka skrg? Sy kuar sndr xda sakt lpas blik dr hos smpai skrg..