Jenis Sarapan Anda Sekeluarga

Hi semua! Sarapan anda kebiasaannya makanan melayu atau barat? Min memang Nasi Lemak😋 yang dicari pagi-pagi hehehe😂 Anda yang mana satu? Kongsikan jawapan anda dengan kami di ruangan komen tau!

Jenis Sarapan Anda Sekeluarga
362 Các câu trả lời

Makanan melayu. Contoh nasi lemak, nasi kerabu, nasi dagang 😘💕💕 #TAPsupermoms

makanan melayu. nasi kerabu paling berhantu😍😍😋😋 kalau takde baru cari lain.

Makanan melayu, tekak melayu🤭🤭 Tapi kalo ada makanan barat saya makan je

Makanan melayu...Sy masak pg mcm lauk utk tghr... anak2 suka mknn berat..😄

Klu rajin A😅😌,B tu bila btul2 tk larat.. Atau mls😂😂😂😂😂

Tgk kerajinan jugak... Rajin.. Melayu.... Kalau xberala rajin..barat 😆

makanan melayu. kdg2 makanan org filipina(halal punya). kdg2 org barat.

Ikut mood Kadang ada rsa nk mkn sik mak Kadang ada nk mkn sandwic

Nasi lemak tapi sejak ada gdm kena tukar ala2, western sikit 😂

Melayu kalau rajin...malas mmg Barat lah 😆😆😆😆😆