Minuman Sarapan Pagi!

Hi kesayangan! Dah sarapan belum? 🥪 Haa, mana antara air di bawah ni yang anda suka minum untuk sarapan? Kopi ke ☕️ atau susu🥛? Kongsikan minuman sarapan anda dengan kami di ruangan komen tau!

Minuman Sarapan Pagi!
979 Các câu trả lời

sejak pregnant ni takut na minum teh/kopi since kafein xelok untuk baby...so tgh bljr minum milo walaupun sblum pregnant xsuka milo n mmg jarang minum..setahun sekali pun belum tentu..ni dah milo je boleh telan 😂

Sebelum sarapan, wajib minum air coway gittew. Nk coway blh roger kaklong naaaaa 😘 Wasep terus www.wasap.my/60167744457/coway www.wasap.my/60167744457/coway www.wasap.my/60167744457/coway

sebelom pregnant tiap2 pagi mesti minum kopi.. tp sejak pregnant, tiap2 pagi kene minum susu.. no more coffee.. huhuhu.. walaupon sbenarnya x suka susu..

sya x srapan pg sbb sy mkn obimin waktu pg.lps 2 jam bru mkn..lps 2 jam sy mkn nasi..btol @tidak cara sy tu..mohon pencerahan..

4y trước

Saya dulu makan obimin sebelum tido setiap hari. So perut tu mmg bebetul rehat utk jalan ubat. So pagi sy boleh sarapan mcm biasa. Sbb mmg jenis takboleh nk skip bfast. Tapi taksure org lain kan. Just sy punya pengalaman. Heeee.

Ramai minum pagi milo. Saya xboleh minum milo waktu pagi atau malam. Akan loya. Pagi2 saya minum air sejuk atau teh

Minum susu dlu sblm kopi o...wlpn x d galakkn minum kopi tp itu je minumn yg sy blh minum...sy ambk ckit shja

susu segar , jus buah , air masak dulu kerap kopi Alhamdulillah harap tak sangkut Hb , berhentikan terus..

bngun pg slpas solat , minum air masak , sarapn milo panas , tngah hari jus buah (jarang2)

Sy Hari2 kopi o beng....🤣🤣.... Nasi jarang mkn air je lbih.... Xpe ke ye?? 😅

air masak n milo..tpi lebih suka minum air msak walaupun kt kedai mkn..