Roti Pilihan Anda & Keluarga

Hi semua! Mana antara dua jenis roti di bawah pilihan anda dan keluarga?🍞 Min memang akan ada dua-dua jenis hehe🤗 Kongsikan jawapan anda dengan kami dan pengguna lain di ruangan komen, OK!

Roti Pilihan Anda & Keluarga
289 Các câu trả lời

Sy suka roti putih, tp suami suka roti gandum. So, kalo suami yg pi belanja pasti sy meragam sbb beli roti gandum n x beli roti putih. Huhuhu

Ibu ngan ayah suka roti gandum tapi anak tak suka ank kata macam pasir jadi terpaksa pilih roti putih😙

Roti putih utk family..roti gandum utk saya hu..hu..

Kalau sy gandum.. Utk suami dan anak2 roti putih..

both but more to roti putih and always gardenia

Dua-dua hehe #TAPSupermoms #TAPactiveusers

Roti gandum #TAPSupermoms #TAPactiveusers

Ank2/somi roti gamdum Sy roti putih 😄

Sy roti gandum , suami roti putih

both..tp sllu bli yg putih jerr..