#SaturdaySelfie

Salam Sabtu semuanya ? Jom kongsi gambar selfie anda atau anak-anak di ruangan komen atau di Photobooth! Mesti banyak selfie yang comel-comel kan? Kalau nak post gambar lain selain selfie pun boleh je??

#SaturdaySelfie
19 Các câu trả lời

Papa sy salah seorang frontlines dalam salah 1 sektor 3 teratas negara. Jrang² jumpa. Doakan papa sy selamat menjalankan tugas ya😊 #SaturdaySelfie

Jd anak bulan ikut menyanyi time pertandingan lagu2 ibubapa n pibg sk suang punggur..umur dia.time ni baru 5thn 2019 #MUHAMMAD ANIQ FADHIL BIN RAZI

Cinta hati amii❤️ bukan senang nak tangkap gambar dia tengah senyum lebar

Baby lepas jarum 1bulan dh lap badan dh tukar baju lps balik dari klinik tadi😅

Bru lpas mndi..nap time..jomm..

4y trước

👍👍

Hiii saya tengah minum air mummy saya punya nii .. #NakRasaSikitJe

sy suka sembang skrg... hai sume

Yeayy harini sy genap 2 bln🥰

Happy boy ❤❤❤

Round2 dalam umah pun jadi ler...