Jenis Masakan Ikan Untuk Keluarga

Selamat pagi semua! Mana antara cara masakan berikut yang anda selalu sediakan buat keluarga? Goreng jela yang paling senang buat Min hehe 😂 Anda yang mana? Kongsikan pilihan anda dengan kami dan pengguna lain di ruangan komen, OK!

Jenis Masakan Ikan Untuk Keluarga
112 Các câu trả lời

semua..stiap minggu akn ubah2 menu nya..kalau minggu ni goreng dan ikan sambal..minggu dpn buat msk kicap pstu next another day bakar pulak cicah ngn air asam..pergh..dapnye..nyum3.. 😋

Sy suka mkn ikan bakar sebenarnya.. disebabkan pregnant pandang muka ikan pun tak blh.. asyik nak muntah je 😭

Bakar..cicah ngn sambal kicap..adoii🤤🤤

Smua ada. Tambahan 1 - jenis sup. Sup ikan

Semua tapi mostly sambal dan bakar

Ikan goreng Ikan bakar Ikan sambal

Bakar lepas menagndung ni goreng

goreng sos/sambal bakar rebus

Ikan masak sos

Semua especially ikan bakar.