Anda Yang Mana Satu?

Hi semua! Ibu-ibu kalau di bulan Ramadhan selalu masak di rumah atau beli je makanan dekat bazaar? Jom kongsi jawapan anda di ruangan komen!

Anda Yang Mana Satu?
332 Các câu trả lời

Bazaar di Terengganu dibatal kan. So, makan kat rumah aje la jawabnya. Selamat bsp i. Hahaha

Bergantung pd mood..klau tak larat masak beli saja..tambah2 tgh mgandung..due pun x lama dh

Baza xde thun ni. Hurmmm. . Lgpun masa tu dlm pantang. Nikmat mkn sedap2 xde. Hihi

masak slalunya, g bazaar pun beli kuih muih mcm tu je, untuk mkan lpas solat teraweh 😊

Berbuka di masjid.. Tahun ni mungkin kita semua akan berbuka di rumah masing2...

Dulu sewaktu keadaan mengizinkan akan ke bazar juga.. Tapi lebih kerap masak sendiri🤗

Masak di rumah.. Since my hubby jns suke mkn mknn air tngn istri. So mmg masak jela..

Tahun ni diberi kesempatan utk dapat masak sepenuhnya di rumah. Ada hikmah juga pkp

Dua2. Weekend slu Masak LA sb stay DG Mak lagi. Tlg mak masak. Belum pindah sendri.

Dua2..tp biasa masak la..kalau beli pun jarang2 je..tu pun beli kuih or murtabak