Bazaar Ramadhan tahun ini?

Alhamdulillah kita sudah memasuki Ramadhan ketiga hari ini🤲 Ada ke yang dah pergi bazaar ramadhan beberapa hari ni?👀 Rindunya nak ke bazaar tengok pelbagai juadah yang di jual😍 Cuba komen sikit kalau anda pergi bazaar, apa makanan yang anda akan wajib beli ya?😋

Bazaar Ramadhan tahun ini?
31 Các câu trả lời

Ya, pergi. Setakat 6 hari puasa ni, kami ada pergi 2 kali. Kami pergi awal dan tak sesak. Di tempat saya, orang jaga sop Kami ada beli murtabak, samosa, tepung pelita. #TAPsupermoms #TAPactiveusers

Tidak.. malas bersesak2 .. ramai sangat org.. tunggu hujung2 ramadhan sikit baru boleh jejak kaki ke bazar.. haha

ya ..tapi sesak ya amattt .. masuk2 pun xde guna sebab makanan yg kita nak beli habis ..habiss dan habiss ..

Tidak. Kerajaan Wilayah sabah xbenarkan bazar dijalankan. #TAPSupermoms #TAPactiveusers

ya sebab bazar Ramadhan sini sentiasa ikut Sop cuma 30 orang dibenarkan masuk ..

Ohh tidakkkk.. Tengok news berasak2 orang Langgar sop pi bazar..

tidak sbb husb tak bg , ramai sangat tak terjaga SOP kat tempat sis

3y trước

ye ke. dekat mana tu?

tak boleh masuk sebab bau tu buat saya rasa nak muntah 😣

tidak.. x sempat 🥺

d sabah xda bazaar