Possible tak bila scan heartbeat dah xde, then next scan ada heartbeat balik?

Hi semua, possible tak heartbeat baby akan ada balik lepas doc scan baby dah takde heartbeat 🥲 Td sy bleeding sikit sgt2 tak melekat langsung kat pantyliner. Scan masa 6,7 & 9w baby ade hearbeat. Td sbb ada bleeding sy pegi scan swasta 11w5d. Doc suh tgu lg 2 mgu & monitor darah. Katanya silent miscarriage. Plus baby pon baru 10w gitu & stop growth 😭 Mgu dpn add appt dgn o&g. Sebelum ni pernah gugur & baby meninggal dlm perut. Sedihnya, ingat kan ada rezeki baby kali ni.. teringin nak dpt baby girl 😭#advicepls #ingintahu #bantusharing

1 Trả lời

tunggu je next appointment, jangan sedih. Insha'Allah ada rezeki walau bukan kali ni 🤗 positive ya 🤗