no heartbeat

hai, saya baru balik scan baby, currently 7weeks, tapi bila scan baby saya tak ada heartbeat. ????, doktor cakap kalau scan minggu depan tak ada lagi heartbeat possible untuk miscarriage tinggi. Saya takut, saya sayangkan baby ni, doakan saya.?????

24 Các câu trả lời

same goes here. kita pon sama 11 weeks. Doktor ckp baby kecik. scan baby size dia mcm 10 weeks. next 2 weeks scan balik. bila tnye sbb sy puasa ke, doktor kata tak. tp doktor mtk repeat scan lagi nnt. 🤔 . harap baby kita sihat hendak Nya.

try scan dr bwah. sya 7mnggu cma nmpk kntung je. 9 mnggu bby nmpk tp x nmpk hrtbeat. tp bila scan dr bwah alhmdlillah bru nmpk hrtbeat. dunt stress2 mommy. be strong n be positive.

Perkara ni terjadi dengan rakan saya tahun lalu, masa tu doktor scan guna scanner dalam wad. Doktor kata tak nampak apa-apa. Tapi lepas tu mereka tukar guna scanner lain, baru nmpk..

Insha Allah.. semua nya akan baik2 sahaja. Sis pergi ke klinik lain pula, tgk macam mana resultnya

Positifkan diri dan doa yg baik2 saja..masih di awal kehamilan ..saya pun 8wks hnya nmpk sac sj x nmpk bby lg..

Awak banyakkan berdoa ya? Saya doakan moga Allah permudahkan urusan awak dan baby. Amin

Inshaa Allah semuanya okay sis. Doa bnyak bnyak ye 😘 yg penting stay positive!

Try scan lagi dekat swasta dan minta nasihat doct macam mana nak bagi janin kuat

Banyak doa sis. Saya 9 weeks pun tkde heartbeat lg. Cek 13 minggu ada dah.

No this is normal. I didn’t hear my baby’s heartbeat until much later