Tak nampak heartbeat

Hi moms, td sy pergi checkup 8weeks..yolk sac dah nampak..baaby pun dah nampak..cuma doc kata xnmpak heartbeat lg..biasanya akan nampak kelip² kan jantung dia..sy risau la..doc kata klu xde bleeding 3minggu lg dtg scan..klu ada bleeding mungkin baby xjd..sepanjaang pregnant ni sy xde bleeding..ada x sapa² mcm sy..

7 Các câu trả lời

sama sis.. haritu I pgi scan masa 8 weeks 3 days baby nampak tapi kecik baru dlm 5 weeks plus. Dr suruh repeat scan after 1 week tapi I tunggu 2 weeks, minggu ni nak pgi scan. harap baby dah ada heartbeat. lagipun minggu ni I dah start morning sickness. some people ovulation lambat sis, so jgn risau. think positive sis, all will be alright.

2mo trước

sama sis. anak I yg 1st 8 weeks dah nampak heartbeat.. mungkin setiap pregnancy different kot.

Kta sama sis,scan 7w3d tp blm nmpk heartbeat..doc bg repeat scan 2w n dorang assume takut kandungan xjd…skg pun xda rasa skit perut or bleeding cuma simptom hamil makin kurang

3mo trước

Sblm ada tp tak teruk…mgkin sbb sy minum susu calla kot..hope so lah

saya pun mcm tu doc kata tk nampak heart beat dia minta saya banyak kan rehat jangan buat kerja berat .after seminggu tu alhamdulillah nampak dah

3mo trước

Alhamdulillah..hrp baby sy pun mcmtu jugak ada heartbeat lps ni.. take care sis..

Sis scan ikot perut ke yang tak nampak tu? Boleh scan tvs, scan ikot bawah. Mungkin nampak lebih jelasss

3mo trước

ye..scan perut ..sbb klinik tu xde scan tvs..

Baru je lepas scan tadi, situation macam you juga. Risau juga sekarang ni 🥲

3mo trước

Anythg updte ye sis..

insyaAllah doa yg baik2

3mo trước

aamiin⁴⁴🤲🏻🤲🏻

Period sis regular ke?

3mo trước

regular sis..