Paling rapat dengan siapa ya?

👋Selamat pagi semua🌞 Min nak tanyalah sikit, tapi jujur eh👀 Anda paling rapat dengan siapa antara ibu & ayah?🧒👨 Min paling rapat dengan ayah min, entah betul ke tak orang kata anak perempuan rapat dengan ayah dia lagi-lagi yang bongsu😅

Paling rapat dengan siapa ya?
42 Các câu trả lời

Dengan ibu. Tak rapat dengan arwah ayah, tambahan pula arwah ayah dah meniggal dunia 19 tahun yg lepas masa kami adik beradik kecil lagi. Adik bongsu saya masih umur 3 bulan masa tu. #TAPsupermoms #TAPactiveusers

Saya paling rapat dengan mak saya tapi mak baru sahaja meninggal dunia 😢

3y trước

innalillah. Semoga arwah ditempatkan di kalangan orang yang solehah. Amin

B. Ayah sebab saya anak perempuan bongsu. manja dengan arwah abah

dengan mak..tapi Ayah pun ok je..

sya paling rapat ngn ibu😍😍

A : Rapat dengan MAK

sy rapat ngn ayah

B. ayah

rapat dgn ayah

c