Dengan siapa anda lebih rapat?

Selamat berhujung minggu semua🙋🥰 Nak tanya lah, dengan siapa anda semua lebih rapat?🤔 Orang kata biasanya yang perempuan rapat dengan pakcik, yang lelaki rapat dengan makcik. Betul ke eh sebab min rapat dengan makcik min😅 Anda yang lain macam mana ya? Cuba kongsikan jawapan di bawah😉

Dengan siapa anda lebih rapat?
65 Các câu trả lời

Dua2 tak, sbb skrg mkci ksy tgh pulaukan fmily kitorg sbb geran tanah atas nama mama sy, sbb mama sy ank sulung,tp geran ori pada arwah mkcik sy, bila mama sy tye ank2 mkcik ylain xpuas hati dan mrh, kami pun xtau sbb ape , sy adik brdik xckp byk , tau pun dorg pulaukan kami bila lalu depan rumah masing2 pndng tmpt lain, xde hon2 mcm dlu,rumah sblh2 je, mama ckp xpela tgk je smpi bila,, xyh ckp byk buat xtau,psl geran je pun, mama sy berhak tnya tp dorg pulak. Tiba2 sntap xtau knp ha

Dua-dua biasa je. Belah ayah lagi lah. Jauhhh sekali hehe #TAPactiveusers #TAPSupermoms

Dengan pakcik. Sebab suka layan krenah saya. Suka bergurau dan care tentang saya.

makcik,adik beradik mak ramai perempuan so mmg rapat dgn makcik je la 😁

xde pkcik n mkcik.mak sy ank tunggal.abah pun sama.xde adik beradik.

lps mak xde mcik jd mak kduaa 😕 . rinduuu makkkk . 😭😭

Xrapat.. Rapat dengan ank je

2 2 rapat 🥰 now dah jauh

Tda yg rapat biasa2 sje

mak ciksssss tersayang