Siapa yang lebih berasa cemas ya?

Hi selamat tengah hari semua🥰 Min nak tanyalah. Siapa ya yang lebih berasa cemas ya ketika ibu sudah anda tanda nak bersalin? 😰 Ibu ke ayah ya?😏

Siapa yang lebih berasa cemas ya?
95 Các câu trả lời

ayah . hahaha . ibunya relax relax boleh pergi shopping lagi, padahal ketuban dah pecah . si ayahnya sebuk nak hantar pergi hospital . tak reti nyabo 😂. sampai hospital, bukaan dah 2cm, berkat jalan shopping dulu 😂 ibu ibu jangan tiru perangai tak senonoh ibu ayza ni 🤪

abah.. sbb mama sanggup tggu abah balik kerje nk g hosp ngan abah sambil2 tggu contraction makin menguat.. hehe punyalah xnk bgtau mak mertua..abah balik je trus nampak muka kita tgh sakit contraction trus rush ke hosp

Ayah. Ibu sakit perut tahan kontraksi ayah pula mundar mandir tanya balik2 nak pegi hospital atau belum. Ibu tak nangis pun,cuma menahan sakit paling hebat dlm sejarah hidup😊😊

daddy rsanya... ngadu sakit pinggang ja dia dah kalut tnya nk beranak dah ka ajk hspital trus..🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️

Ayah. Sebab kalau lahir 4hb angka ibu, kalau lahir 5hb angka ayah. So ayah happy la sbb akhirnya baby lahir pd angka ayah 5hb Jan

suami sy yg risau..dri anak sulung smpai la nk masuk yg ke7...sy nk bersalin bulan 1 tahun depan sekrang dia dh risau...

suami pling debor.. katanya mcm nk akad nikah debornya.. berpeluh satu bdn... bini dh x rasa ape sbb menahan sakit

ayahnyaa yang cemas lebih. ibunya masih okey lagi tak rasa sakit pun. dia dok kalut tak tentu arah sudah..

husband... sebab masa air ketuban pecah kat umah dah bukak laluan 5cm mengagau dia bawak pi hospital

ibu . sbb kita ngadu sakit pinggang hubby kata biasa lah tu org mengandungg smbil hirup kopi haha