Adakah ibu ayah masih lagi menyimpan ini?

Hi ibu ayah selamat pagi🌤 Adakah ibu ayah masih lagi menyimpan ultrasound bayi anda?😍 Mesti waktu tu itulah moment paling indah sekali dalam hidup kita kan?👶🏻 Mesti bil tengok ultrasound tu kita rasa tak sabar kan nak jumpa si comel♥️ Min masih lagi simpan ultrasound anak-anak min🥰

Adakah ibu ayah masih lagi menyimpan ini?
99 Các câu trả lời

ya. pregnancy pertama baby tak ada heart beat masa 7weeks. sempat scan 3kali. masih simpan dlm satu file. pregnancy ke 2 selepas 5 thn. sy buat both checkup dia hosp swasta dan kk. setiap kali checkup hosp swasta dpt scan ultrasound. semua simpan. dlm file yg lain. 😊

Saya takde ultrasound pun. Tak buat sekadar scan di kk saja😅. Dekat kk ada buat, tapi nurse stepler pada buku yg copy untuk klinik. Bukan buku simpanan kita.

Sy pn masih simpan dn dlm kdaan baik, elok je pelekat dlm buku Pink...buku2 pink pn sy simpan lg buat kenangan dr y first smpai la y no 4...😊😊😊

Ada 17 thun sy simpn tpi dh kabur mklum lh zmn ms tu scan biasa jdi mkin lama gmbr mkin pudar.. skrg ank sy dh 17 thun.. alhamdulillah..

yg plg byk scan ultrasound baby ke 3, tp rezeki x de.. alhamdulillah lps 6 bulan hamil semula.. semoga baik² ja kali ni

ya .simpan lagi.kenangan terindah..sekarang pregnant anak ke2 pulak.excited mcm baru nak dapat baby☺️

Yg pertama taksenpat nak buad. Yg kedua buad, dan memang akan simpan sampai bila bila 💕

Yes ada yg no 3 ni ja.. Ank yg 1st 2nd tak ada dulu scan biasa ja x nampak apa pun 😅

Masi .. ank pertama dan yg skrg..alhamdulillah 2018 dan InshaAllah 2021

masih simpan.. pregnant test masa check double line pn still simpan..😅