Korang ada ke tak bff?

Good morning semua😘 Siapa dekat sini lepas kahwin masih rapat lagi dengan BFF dia? Angkat tangan sikit😘 Ke ada yang macam min terus hilang tanpa berita tapi bila diseru, ada je sentiasa gituw😆

Korang ada ke tak bff?
63 Các câu trả lời

B.. Dulu pernah ada bff. Rapat sangat sejak dari form 4 sampai saya bersalinkan anak kedua.Bff saya 2 orang. Masa sekolah menengah, kemana pergi pun kami tetap bertiga. Tapi sayang, antara kami bertiga, saya yang berkahwin dulu. Lepas saya bersalinkan anak kedua, tiba2 lost contact dengan 2 bff saya. Mungkin sebab saya surirumah sepenuh masa & tiada masa untuk keluar. Sekarang, suami & anak2 sahaja yang menjadi bff saya.❤️❤️

dua² min..😂 a - bff dari zaman belajar U, housemate dan officemate,bertunang dan berkahwin, anak sebaya alhamdulilah masih berhubung..sorang di utara,sorang di selatan..bila free mesej..😆 b. bff dari sekolah rendah, after kahwin tak berhubung..just doakan yg baik2 utk dia.. masih ingat lagi kebaikan yg dia buat..😊

Memang takde BFF min, saya dulu introvert. Kurang pandai berkawan. Kalau ada kawan rapat pun, kejap je. Mungkin disebabkan salah faham, kemudian jadi tak berapa rapat. Jadi sekarang ada kawan yang biasa2 je, bukan bff

A.. Alhamdulillah ya. Siap ada group. Cipta dr since berpisah dr sekolah menengah. Smpai ada anak pinak. Klu free semua akn videocall😘

Still rapat. Tapi bila dah pindah ni, kurang sikit. Buat masa skrg, husband la kawan baik and dia juga la musuh 🤣🤣

A. Ada bff dari kecik lagi sampai sekarang... 😍.. Still contact.. Tp x macam zaman bujang.. Masing2 da kawen..

A. bff ttp ade. tp nk gege mcm zaman bujang xleh lah mugo dua2 ade tggungjawab 😂

Saya Masih lahgi berkawan dengan kawan Sekolah rendah dulu walaupun dah nikah..

A. Ada yg dr tadika 1 sekolah hgga ke tgktn6, skrg still bhubung, 😁

A. walaupun jarang dpt jumpa tapi kami masih rapat.