Apa tanda-tanda kanser payudara?

Sejak 2 menjak ni, breast sy asyik rasa gatal je, slalu sgt rasa nak garu. Sampai naik ruam2 & berparut. What should I do? Bahaya ke klu jd mcmni?

13 Các câu trả lời

normal sis.. tnda kanser kita boleh check sndri stiap seminggu check sekeliling payudara tekan guna tapak tangan.. tapak tngan letak di puting jari menekan sekeliling payudara.. kalau ada rsa benjolan yg asing di sekitar payudara bkn di puting yerr.. buat check up dkt doc cepat.. buat seminggu sekali dkt kedua2 payudara..