Apa tanda-tanda kanser payudara?

Sejak 2 menjak ni, breast sy asyik rasa gatal je, slalu sgt rasa nak garu. Sampai naik ruam2 & berparut. What should I do? Bahaya ke klu jd mcmni?

13 Các câu trả lời

normal sis.. tnda kanser kita boleh check sndri stiap seminggu check sekeliling payudara tekan guna tapak tangan.. tapak tngan letak di puting jari menekan sekeliling payudara.. kalau ada rsa benjolan yg asing di sekitar payudara bkn di puting yerr.. buat check up dkt doc cepat.. buat seminggu sekali dkt kedua2 payudara..

Sy pn cm 2 gak sis jgn garu sgt nt tgl parut..nk bgkak membesar 2 yg gatal2..sy g farmasi beli cooling powder lps mandi sapu je kt tmpt yg gatal best segar je rasa 😊

Try check tanda-tanda kanser payudara ini. Kalau ada tanda, baik segera jumpa doctor: https://my.theasianparent.com/kanser-payudara

Saya pun MCM Tu gatal2 bhgaian tetek...hbis gatal2 smpai ke puting tetek gatal2...xtahu nak buat apa...

its normal,,sbb puting membesar.breast membesar,,,just rajin sapu cocoa lotion/shea butter/cocoa butter

same!!skrg 8week 3days...dye punya gatal tu mmg xtahan...habis merah2 n luka bila garu🤦

Mungkin berpeluh sbb tu rsa gatal, sya pun mcmtu jugak. Rsa gatal gatal

fungus .. sy kene . mintak ubat kt doc je . alhamdullillah da baik

Msa jmp nurse. Diorg ada check? Atau bgtau dkt diorg ? Ada gtl .