confuse

Harini masuk 37minggu 6 hari , sejak kelmarin ada flek coklat keluar dari faraj saya .. adankanitu membahayakan ? Atau ia mmg tanda nak bersalin ? What should i do ? Please

11 Các câu trả lời

klau first baby btter g chek , tp klau dh biasa bersalin .. boleh je hold smpi dah ad contrction .. dah mmg tnda2 nak bersalin pun tu tp ad je yg jnis kluar tnda awl mkan hari jgk baru nk buka jlan ..

Saya pon skrg 38weeks3days . Mmg kluar tu pon .. tp klau xde contraction just relax . Itu normal . Klau kluar lendir darah haaaaa tu baru dia bgi hint nk bersalin dlm msa trdekat .

4y trước

Btl...sy ank ketiga dlu cmtu jg..kluar lendir dgn darah..g hospital dh bukak jln...

Tanda nk bersalin. Pakai pada dan pantau kalau ada contraction boleh pergi HOSPITAL dah

Kalau ada apa2 tanda yg keluar dr faraj,better terus pergi hospital utk check.

Pergi hospitsl terus sis. Takut tu tanda bersalin. Bg doc cek. Puas hati kita

To tnda2 na berslin sis.. Mcm sye dlu..

Ada ka itu **

Go see a doctor please

Pergi hospital sis jmpa doktr

Jumpa doctor cek