Ade yg pernah try ?

Saye nak tanye dekat sini ade tak yang dh pernah try vita ladies ni ? Sebab tengok feedbck rmai ckp berkesan.

Ade yg pernah try ?
13 Các câu trả lời

By miss yien kn ni sye mkn alhamdulillah rezeki saya mkn jamu ni lah sye preggy awal thun tpi xde rezeki gugur saya consume lgi 3 botol alhamdulillah skrg preggy dngn baby pookies ni dh 4 bulan lebih preggy

3t trước

Yee btol awak sme jugk macam saya

Berkesan untuk apa? Saya kalau produk yang tak masuk farmasi, takde official website, local product yang sekadar lulusan KKM je, saya tak percaya.

Dah pnh beli tp xde kesan mkn da 3botol 😆 yg vitta kurus tu yaa best dia kasi cuci usus kaw2 . Wktu kje gn mkn nt bcinta gn toilet 🙈

Yien ni jual pon dia ambik brg atas org Mana2 ubat Xd bagi kesan pon melainkan Buat Implan tetek & bontot …

3t trước

**produk ubat2 ni

tak pernah try benda² mcm ni. apa² check ingredients selamat ke tak nak consume

Tk sesuai beli bnyk botol , makan dh 4 botol langsung xde besarkan tetek pun ..

sangat2 berkesan.. berkesan tebalkan poket founder

untuk apa? ada full list of ingredients tak?

Saya dah try .. tak sesuai .. cirit2

Takpernah try