Sape pernah pakaikn anak ? Okey tak ?

Saye nak tanye, ade tak dekat dalam ni ibu2 yang try brand ni utk anak ? Okey tak ? Sebab sebelum ni anak saye pakai drypers touch, tapi disebabkan kedai tu takde stok dieorg recommend kan saye brand ni dan dieorg cakap kualiti die same je macam bran molfix ni.

Sape pernah pakaikn anak ? Okey tak ?
12 Các câu trả lời

saya dapat banyak sample pampers. antara brand yg sy bnyk dapat moflix ni. now baby sy msih nb umur 2week. moflix antara yg bagus. cuma tak pasti la eh moflix edition mana 😅 tapi pakai malam tak bocor. ank pun tak naik ruam. so far sy try sample2 tu yg ok dgn tak ok ✅apple crumby ✅hoppi ✅mummy poko ✅moflix ❌drypers ❌bebe house ❌huggies biru apa2 pun kita kena try. kadang ank org tak ok kat ank kita ok.

Anak saya yg pertama pkai brand molfix ne bgus sngt .. klau penuh tk yah risau sbb x pernah bocor pampers to mcm kering je ne nk msuk ank kedua sy beli molfix jgk kualiti bgus x bocor harga pun berbaloi jgk selesa ank pkai

sy guna brand molfix ni utk baby saya. sgt2 bgs dan tak bocor ya. Biru dan hijau dua2 sy dah try. Cuma agak ssh nak dpt kat luar, selalu habis stok. selalu beli on9 ja and beli byk sikit utk stok kt rumah.

Anak Saya sesuai. Dari nb sampai setahun 6 bulan dh sekarang. Guna molfix paling selesa. Xbocor, xnaik ruam. Saya guna molfix biru je. Rasa mcam berbaloi dari drypers

okay je anak pakai brand molfix yg hijau ni natural lg comfy dri yg molfix biru so far so good guna 2 jenis brand ni , cuma bab pampers ni x semua bby okay

klu bab allergik kulit, anak sye xde nappy rash jd ape2 brand pun baby bley pki.. klu psl bocor, brand molfix, diapex,huggies, drypers ok x bocor..

akak & adik pakai molfix untuk anak2 diorang. katanya best. tapi nappies ni depends on baby juga, lain baby lain. try lah dulu.

Okay je. Tapi kena ingat tak semua anak sesuai dengan pampers ni. Kena try n error

moflix best brand juga, kering ringan 👍🏽👍🏽

klau ank sy sesuai..x leaking kencing or poo walau bnyk