MILK BOOSTER

hi mums, nak tanya ade tak mum yang pernah try ape2 product milk booster yang memang berkesan untuk tambah susu ?#seriusnanya #firstmom

14 Các câu trả lời

hi sis, mcm saya cuba ambil makanan biasa dulu sbb produk milkbooster ni agak pricey hehe. boleh cuba test dulu sbb setiap orang berbeza milkbooster semulajadinya. mcm saya dlm pantang, mmg rajin makan nasi+ sayur hijau+ikan. alhmdulillah susu meriah sgt. selain tu saya makan juga pisang + roti cream jagung/vanilla + horlicks + milo. masa bulan puasa susu drop sikit, saya cuba susu kambing hi goat + kurma masa sahur, alhmdulillah susu meriah balik. selain tu mmg perlu jaga emosi, jgn stress dan skin to skin dgn anak selalu untuk naikkan hormon happy kita ❤️

Sy minum susu kambing ni, memang tambah susu badan. Masa lepas beranak haritu sy kurang susu. Lagi lagi baby boy, lagi laa kuat menyusu. Doc siap bagi ubat tambah susu pun tak jalan. Start Minum ni memang susu banyak siap kena pam lagi. Harap membantu 🥰

sy dulu makan jamu mutyara lepas anak habis kuning. susu mencurah. alhamdulillah rezeki anak dapat full bf sampai 2y++

Mkn byk sikit.. be happy.. nak susu byk mesti kena jaga makan dan jaga emosi serta pastikan dpt rehat yg cukup ya sis..

milk booster saya yg berkesan horlick , teh ais yg penting mood kena happy komfem susu meriah

Sy makan jelly ni dari Nufiya. Alhamdulillah susu banyak dari biasa

usia baby awak? awak epmom atau pon baby directfeeding?

saya beli teh longan instant yg ada kat pasaraya

emosi ibu kene jaga je..minum air suam

mesti rajin makan yg berkuah...