pilihan milk booster

takat ni ade tak mummy2 yg dh pernah try ? berkesan tak ?

pilihan milk booster
4 Các câu trả lời

Saya pernah cuba waktu hampirhujung bf anak saya. Rebus red date, longan. Sedap. Untuk saya berkesan sekejap. Kalau anak tak kerap bf still akan drop juga

2y trước

baik sis 🫶🏻

alhamdulillah sy guna bkesan . sy rebus red date tu je . sbb mlas nk cmpur byk bhn 😅😅

2y trước

waa .. thankyou sis for the feedbackk .. nnti sy try .. sbb sy takut ank x cukup susu badan .. thankyou again

alhamdulillah sy beli at kedai sinsang..mmang berkesan sis..

2y trước

nnti sy try .. thankyou untuk feedback nye 😍😍😍😍

tak berkesan dgn saya. haha

2y trước

ohhh yeke siss .. takpee ade alternatif lain 😘😘