Baby oil & baby lotion

Nak tanya untuk yang set baby oil and baby lotion ibu2 beli brand ape ye ? And okey tak brand yang ibu gune tu ? Saye macam nak try yang brand tasneem tu tapi mahal sangat lah harge die.

5 Các câu trả lời

Saya guna warming oil sari ayu RM10 je dekat shoppee ada ikut elfira loy. Alhamdulillah so far baby saya okay sgt pakai oil tu, kalau dia kembung ke, sakit perut memang guna yang tu je. Kentut dia meriah sangat hihihi. Sapu perut, belakang and urut tapak kaki bagi senang baby berak pun bagus. Now baby saya dah 9 bulan pun still saya pakaikan. Hehee Tapi untuk lotion baby saya guna yang mahal sikit.. guna offspring.. organic. Tp sekali beli mahal boleh tahan lama lotion ni. Apapun Ikut kemampuan masing2..

8mo trước

beli ikut kemampuan bukan kehendak. brand yg mahal tak semestinya bagus utk kulit baby kita. baik beli yg murah & senang dpt dulu, at least kalau tak sesuai, tak berasa rugi. baby sy pakai lotion baby johnson, tak pakai baby oil. pakaikan minyak telon saja.

x mampu beli yg mahal beli je yg murah. baby johnson ade fiffy ade pureen ade. beli brg baby ikut kemampuan poket kite. anak sye guna baby johnson je. elok je. melecet pon sehari dh hilang guna baby johnson tu, xperlu beli nappy cream ke ape ke.

mse baby ank sye eczema, kulit kering sgt, sye gune lotion cetaphil. dh bsar sikit sye pakaikan lotion johnson baby. Alhamdulillah ok je.

sye bli brand anakku je.. ok ssuai dgn baby sye.. brand x pentg sis, yg pentg ssuai x ngn kulit baby..