tulang selvik

saye mngandung 34minggu.. berat 43kg.. tadi jumpe doktor pakar o&g.. doktor bgth tulang selvik saye sempit.. doktor suruh saye pilih nk try bersalin normal @ czer.. klu bersalin normal doktor ckp resiko bahu baby sangkut. ade x sape2 yg ade masalah mcm saye.. bole share pengalaman.. saye mcm confius nk buat pilihan.. patut ke saye tros pilih czer tanpa try untuk bersalin normal

2 Các câu trả lời

Mcm mana doktor bole tau tulangnya sempit sis.. doktor scan ke? Doa bbyk sis minta apa yg tbaik utk sis n baby.. semoga Allah mudahkn urusan sis

4y trước

td doktor masok kan tgn ke jari die dlm miss v saye.. sye pon x tau la die buat ape.. pastu doktor ckp laluan saye sempit.. sakit jugak die cek td.. smpi skrg sakit lg..