Berat baby

Saye gdm on ubat & insulin tapi berat baby saye 1.4kg. Sekarang saye 31 week. Normal ke berat baby macam tu atau berat baby tu di kire besar ? Saye lupe nak tanye doktor normal ke tak berat baby macam tu.

7 Các câu trả lời

Tak besar pun. Sy gdm on ubat jugak , ramai kate baby besar padahal tak pun. Keluar2 2.7kilo je x cecah pun 3kilo pelik kan. yg takde gdm ade 3kg. Hmm

11mo trước

Ye induce sebab sy gdm on ubat.

boleh refer sini awak. berat yg discan ni ada +-. samaada baby keluar kecil dr yg discan atau besar dr yg discan

entah ya.tapi sy xde mslh gdm dan semasa 31 minggu tu berat baby dah dlm anggaran 2.1 kg.

11mo trước

owh ok,,sy pn mgkin stop juga.

sy 31 scan 1.5 kg tkde GDM. berat baby tally dengan umur. so normal

baby min 1.8kg, lebih baik kalau blh >2.5kg

Hi nak tanya . on ubat pagi & malam ke ?

normal