Gerakan Baby

Hi.. Saya pregnant anak pertama.. Sekarang ni dah masuk 16 minggu lebih.. Nak tnya.. agak² di usia kandungan berapa dapat rasa pergerakan baby ye?

23 Các câu trả lời

Hi. Pglmn sy mse first pregnancy rse gerak bby mse 24w. Second pregnancy 18w dh rse mcm letup2 kecil kt area ari2. Rse mcm angin dlm perut to dr kata tu lh gerakan bby ☺️

4t trước

Comel nya. Saya dh 21minggu, Itu yg sy rasa skrg. Mcm angin gerak. Kdg rse mcm angin tu berguling hahahha.