Pergerakan Baby

Hai boleh tahu tak,berapa minggu agak boleh rasa pergerakan baby?saya dah 16minggu.excited pulak.Baby pertama 😍 #ttc5tahun

3 Các câu trả lời

Ada certain org 16w dh blh rasa..tgk ats ketebalan perut ..biasanya dlm 20w dh start rasa bg yg firstmom..mcm sy firstmom tp sbb sy ni ktegori kecil kurus, dh rasa jentik2 hlus dr 15w xsilap

4t trước

Sya pun bru2 ni rsa mcm kena tendang..bru ja msuk 15w..baca kurus kecik ja mama dya ☺️

Saya 15w dah rasa jentik2 halus di perut.. Tp confius juga.. Samadah gerakan baby atau angin

sama lah kita 15 week jugak Memang dah rasa baby smooth kicking ☺️ saya jenis tebal