Gerakan Baby

Hi.. Saya pregnant anak pertama.. Sekarang ni dah masuk 16 minggu lebih.. Nak tnya.. agak² di usia kandungan berapa dapat rasa pergerakan baby ye?

23 Các câu trả lời

Saya pregnant anak pertama rasa gerakkan baby 22weeks. itu pun halus je. dah masuk 25weeks baru rasa kuat sikit

saya pn dah masuk 16minggu, tapi blm blh rasa gerakan baby...harap2 baby saya sihat lh mcm baby kamu

Hi sis.. masa anak pertama sy lewat sikit rasa gerakan tu 20 weeks baru rasa pergerakan baby 🤩

Hai sis..lambat juga sis . minggu ke 20 keatas baru blh rasa.. tu saya la..hehehe..

hi,saya first mom juga,skrg 26 week . saya start betul2 rasa gerakkan baby 25 week

kalau anak pertama lambat sikit mungkin 20 minggu baru boleh rasa sikit2

biasa 20w ke atas tp depends jugak ada yg awal sikit 18w mcm tu

Depent perut sesoeorang jugak.. Mcm sy 5 bulan baru rasa

Usia dalam 20 week.. Akan merasa pegerakan baby.

mcm saya 24 weeks baru dpt rse baby gerak