pergerakan baby

Kandungan berapa weeks jantung bby,n boleh rasa gerakan baby ye

2 Các câu trả lời

Heartbeat bole nmpk masa 10weeks keatas masa scan.. klu pergerakan baby 18weeks ke atas da bole rasa bergantung juga.. ada org kata anak first lmbt sikit.. mcm saya dlm 19weeks aritu rasa.. ade yg 20w ke atas baru rasa

Td saya 1st scan 6w6d .. denyut2 heartbeat nyaa .. terus rasa nak sentuh2 screen 😅

4y trước

Ini scan dr bawah .. scan dr atas doktor xnampak .. dari bawah jelas nyata dan terang ☺