Buku pink

Saya nak tnya saya baru mengandung 14 weeks tapi belum berkahwin. dalam masa terdekat saya akan berkahwin juga. Jadi soalan saya bole ke nikah dulu baru buat buku pink. Atau sama sahaja buat buku pink dulu nikah kemudian nama suami tiada dalam buku pink. Boleh ke di bin atau dibinti kan nama suami ? Minta penjelasan?

15 Các câu trả lời

Dalam buku pink Nama suami mmg d bubuh,tp klau di binkn atau binti mungkin dgn nama² Allah.