Buku Pink

Saya hamil 25 minggu luar nikah dan baru sahaja berkahwin bulan ni tapi belum buka buku pink atau buat scan apa apa. Boleh ka saya buka buku pink dalam keadaan macam ni#bantusharing #pregnancy #firstbaby

5 Các câu trả lời

Boleh je awak. Jgn takut ye. Doktor mungkin bg nasihat sikit je. Sebb dh 6 bulan kan. Awak xchekup langsung. Bahaya untuk baby sebenarnya.

pegi je kk untuk buka buku. nt nk beranak lg susah kalau tak buka cepat sbb nk monitor kesihatan awk dan baby

2y trước

jgn takut. dorang takkan marah lebih2. kesihatan awk dan baby lg penting

Kesihatan awak and baby lebih penting . So pergi je kk untuk pemantauan . Tak perlu risau ☺️

blh je yunk.. better g klinik buka buku..

boleh je x de masalah pom