Buku pink

Saya nak tnya saya baru mengandung 14 weeks tapi belum berkahwin. dalam masa terdekat saya akan berkahwin juga. Jadi soalan saya bole ke nikah dulu baru buat buku pink. Atau sama sahaja buat buku pink dulu nikah kemudian nama suami tiada dalam buku pink. Boleh ke di bin atau dibinti kan nama suami ? Minta penjelasan?

15 Các câu trả lời

Better gi buka buku pink dulu,sbab 14 minggu tu mcm lmbt dah..nti nurse bising..

Mcm mna nk dptkn sijil kursus kahwin yer masa pkp ni....boleh ker kahwin xder sijil tu

4y trước

Tnggu hbis pkp bru dpt , mcm sye nikah time pkp dpt sijil smntre je . Nnti hbis pkp bru dpt yg ori

Buka buku pink dulu..14 minggu tu dah lewat nti nurse bising.

Baik g buat dulu buku pink tkut jadi pape kat babyy

tak akn boleh berbin bt even dah nikah . sbb ank tu wujud sblm nikah . tp boleh je buat buku pink sebaiknya cpt² sis . 14week tu ngam sgt dah