Soalan buku pink tanpa suami

Asslammuailaikum , saya nak bertanya kalau perempuan ni mengandung dulu dia dah checkup baby tapi tanpa suami tak kawin lagi dan mungkin diorang akan berkahwin , buku pink dah buat tapi nama suami takada time tu . kalau dah kahwin kene bawak suami pergi klinik atau nak ic suami je ? Someone komen ?

5 Các câu trả lời

biase kes mcm nie .. mmg klinik xkn boleh buat ape ape .. sijil lahir anak pon same .. mmg xleh bin or bintikan nama ayah .. cume y d benar kn letak maklumat ayah sahaja .. 99 nama Allah akan jd nama belakang anak .. if lepas bersalin, untuk jamin keluar spital hanya keluarga sahaja y d benar kn untuk daftar ibu n baby keluar dr spital .. unless if after nikah n baru buat buku pink bwh 3 bln sahaje bole daftar atas name suami .. hrp membantu .. nie atas pngalaman sy sndiri ..

3y trước

kalau yang non.muslim boleh ke anak daftar bawah nma suami

Bwk salinan sijil niksh gan bil air untuk alamat..suami xblh masuk pun

cukup bawa sijil nikah je sis.

boleh