Selepas czer

Saya nak tanya siapa ada pengalaman lenguh belakang lepas czer even dah 2 years pun? saya tengah alami sekarang baring lama sikit mesti rasa lenguh sengal macamtu ??

11 Các câu trả lời

ceazer kali ke2..1st sakit tengkuk dan pening sgt...xboleh angkt tgkuk.. saye cek balik rupanya sebb lpas 1 jam bersalin saya angkat tengkuk..#saya advice sape2 yg 1st nk ceazer jgn gerak kepala...atau tgkuk.. #jgn angkat berat..bykn rehat..jgn stress.. dan 2nd ceazer.. #saya byk mengurut.. dlm pantang cari tukang urut yg pndai jgn urut perut just urut kaki..bahu dn #btungku d kaki..bahu..punggung utk perjalanan darah lancar x kebas. #.bykkn mkn buah oren..sayur sawi rebus..ikan panggang utk protein..cepat sembuh.. #jgn angkat berat ..smoga cepat sembuh..