Lenguh kaki

Normal k nk msuk 36w nie kaki belakang lutut akan rasa sakit...macam lenguh gitu.... Lg klu baring lama....dduk xyah cakap mmg lenguh rasa kaki...padahal bukan jln mana² pun...

2 Các câu trả lời

malam tdo tinggikan kaki alas dgn bantal. minum susu and banyak kan minum air kosong. sy hri tu dua hari jugak kaki bengkak and lenguh. dlm 2 hari gitu kaki okay.. tiap kali mula rasa lenguh and all mmg sy buat tips mcm gini.. hrp membantu ye dan moga dipermudahkan urusan sis

letak bantal kat kaki biar tinggi sikit...

1y trước

mungkin baby nak jalan jalan kott...mungkin dia nak ibu dia exercise jlan jalan kat taman