Rasa lenguh sengal badan

Hai mommies! Nak tanya normal ke masok 10w dah mula rasa sengal badan, pinggang, blakang dan kaki. Bila berjalan lama cepat sgt dah lenguh kaki. Pantang nampak kerusi mesti nak duduk. Kalah org tua2 dah. 😂 Ada mommies semacam sy tak? #firstbaby #pleasehelp #bantusharing #firstmom

4 Các câu trả lời

rase mcm angin tu.. byk kan rehat sis.. mcm sy rase cmni time puase.. walaupun xpuase.. tp tiap ptg msti rase mcm ni.. kdg pg.. dh masuk 34w start mcm tu

2y trước

rase ye kot.. kuatnye awk puase... sy xboleh.. lepas berbuka xsmpai stgh jam terus lembek.. mcm tenaga xde dh.. nk tido je

Normal puan. Saya pun macam tu. Sekarang dah 14w pun masih mcm tu. Pantang nampak kerusi 😂 Jalan pun xboleh lama2 😅

2y trước

yeke hehe ada geng.. thnks respon ye 💕

boleh sapu magnesium oil,Puan. InsyaAllah bantu kita kurangkan rasa lenguh²

2y trước

ohh shopee .. baik puan thnks again ya! moga allah permudahkan urusan mommies semua.💕

Normal la tu

2y trước

hee thnks respon 💕